Εκπ/κή Δράση @ “Βουλή των Ελλήνων”

Πληροφορίες

Το τριήμερο 1-3 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη του σχολείου μας στην Αθήνα. Στην επίσκεψη συμμετείχαν μαθητές συνοδευόμενοι από τους γονείς/κηδεμόνες τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς των αντίστοιχων τμημάτων. Αρχηγός της αποστολής ήταν η διευθύντρια του σχολείου, κα. Παγκαλτζή Γεωργία.

Με αφορμή την τριήμερη μετακίνηση στην Αθήνα υλοποιήθηκαν ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις/επισκέψεις με κύριες τις:

1) Επίσκεψη στη «Βουλή των Ελλήνων»
2) Επίσκεψη στο «Μουσείο της Ακρόπολης»
3) Επίσκεψη στον «Ιερό Βράχο της Ακρόπολης»
4) Επίσκεψη στο «Εθνικό Ιστορικό Μουσείο» (Παλαιά Βουλή)
5) Άλλες επιμέρους επισκέψεις & δράσεις.

Φορέας: Βουλή των Ελλήνων

Εκπ/κό Πρόγραμμα: Ξενάγηση στη Βουλή

Τμήματα: ΣΤ1, ΣΤ2

Ημέρομηνία: Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Προτεινόμενοι Ιστότοποι
Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ευρωπαϊκή Ένωση
Αθρώπινα Δικαιώματα
UNICEF | για το παιδί
UN | Ηνωμένα Έθνη
WWF | Περιβάλλον
Από τη Διεύθυνση

Καλωσήρθατε στο νέο ιστότοπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Με την παρούσα πλατφόρμα υπηρεσιών προσδοκούμε να δοθεί η δυνατότητα σε γονείς, μαθητές και λοιπούς ενδιαφερομένους να αντλήσουν άμεση ενημέρωση ή/και πληροφόρηση για ποικίλα εκπαιδευτικά θέματα.

Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να σας καλωσορίσει στο νέο δικτυακό τόπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Ευελπιστούμε η νέα μας αυτή προσπάθεια να αποτελέσει μια απαρχή σε μια νέα αλληλεπριδραστική σχέση μεταξύ μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και των λοιπών εμπλεκομένων.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα ήθελε να σας καλωσορίσει με τη σειρά του στο νέο ιστότοπο της σχολική μονάδας. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για οποιοδήποτε θέμα προκύψει μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Προεδρείο του Συλλόγου μας, προκεμένου να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Website Administrator

Ο ιστότοπος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών έχει υλοποιηθεί κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων τεχικών ανάπτυξης λογισμικού. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην ανάλυση της οθόνης/συσκευής του χρήστη. Αν παρατηρήσετε κάποια μη αναμενόμενη προβολή, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επικοινωνία

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Scroll to Top