Εκπ/κή Δράση @ ΝΟΗΙΣΙΣ “Eco Zoo”

Πληροφορίες

Στις 24 Ιανουαρίου 2024 οι μαθήτριες/τές των τάξεων Α΄, Β΄ και Γ΄ του σχολείου μας επισκέφτηκαν το ΝΟΗΣΙΣ και παρακολούθησαν το «Eco Zoo», το πρώτο πάρκο ζώων, που συνδυάζει τη ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με μοναδικό τρόπο. Ένα πάρκο όπου όλα τα ζώα είναι ρομποτικά, σε ρεαλιστική αναπαράσταση και διαθέτουν εντυπωσιακή κίνηση και ήχο. Τα παιδιά συμμετείχαν σε μια πραγματική εμπειρία ανακάλυψης, σ΄ ένα ανεπανάληπτο «ταξίδι» στον πλανήτη Γη, στον χώρο και τον χρόνο, σ΄ ένα φανταστικό και ταυτόχρονα αληθινό κόσμο. Ανακάλυψαν τα ζώα του πλανήτη σε κάθε ήπειρο, με ρομποτικές κατασκευές με εντυπωσιακή κίνηση και ήχο, γνώρισαν τεχνολογίες από το μέλλον, ανακάλυψαν πληροφορίες και μυστικά, βίωσαν τις πραγματικές συνθήκες εξέλιξης των ζώων, έμαθαν για τη βιοποικιλότητα, την κλιματική αλλαγή, την εξαφάνιση διάφορων ειδών και προβληματίστηκαν για το μέλλον του πλανήτη μας.

Φορέας: ΝΟΗΣΙΣ

Εκπ/κό Πρόγραμμα: Eco Zoo

Τμήματα: Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2

Ημέρομηνία: Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Προτεινόμενοι Ιστότοποι
Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ευρωπαϊκή Ένωση
Αθρώπινα Δικαιώματα
UNICEF | για το παιδί
UN | Ηνωμένα Έθνη
WWF | Περιβάλλον
Από τη Διεύθυνση

Καλωσήρθατε στο νέο ιστότοπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Με την παρούσα πλατφόρμα υπηρεσιών προσδοκούμε να δοθεί η δυνατότητα σε γονείς, μαθητές και λοιπούς ενδιαφερομένους να αντλήσουν άμεση ενημέρωση ή/και πληροφόρηση για ποικίλα εκπαιδευτικά θέματα.

Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να σας καλωσορίσει στο νέο δικτυακό τόπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Ευελπιστούμε η νέα μας αυτή προσπάθεια να αποτελέσει μια απαρχή σε μια νέα αλληλεπριδραστική σχέση μεταξύ μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και των λοιπών εμπλεκομένων.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα ήθελε να σας καλωσορίσει με τη σειρά του στο νέο ιστότοπο της σχολική μονάδας. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για οποιοδήποτε θέμα προκύψει μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Προεδρείο του Συλλόγου μας, προκεμένου να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Website Administrator

Ο ιστότοπος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών έχει υλοποιηθεί κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων τεχικών ανάπτυξης λογισμικού. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην ανάλυση της οθόνης/συσκευής του χρήστη. Αν παρατηρήσετε κάποια μη αναμενόμενη προβολή, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επικοινωνία

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Scroll to Top