Εκπ/κή Δράση @ “Παιχνίδι Θησαυρού”

Πληροφορίες

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο σχολείου μας την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 παιχνίδι θησαυρού για τους μαθητές μας. Η συγκεκριμένη δράση συνδυάζει γνώσεις, διασκέδαση και τοπικά ήθη & έθιμα (αποκριές).

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης -ως οι μεγαλύτεροι και εμπειρότεροι- συμμετείχαν με ιδιαίτερο ρόλο στη διοργάνωση και εποπτεία της δράσης, ενώ οι μαθητής των υπολοίπων τάξεων χωρίστηκαν σε ομάδες διεκδικώντας τη νίκη σε δύο περιόδους.

Η δράση για ακόμη μια φορά στέφθηκε με επιτυχία παρέχοντας “τρόπαια” στις νικηφόρες ομάδες!!!

Φορέας: 2ο Δημοτικό Σχολείο Διαβατών

Δράση: Παιχνίδι Θησαυρού

Τμήματα: Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, ΣΤ1, ΣΤ2

Ημέρομηνία: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Προτεινόμενοι Ιστότοποι
Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ευρωπαϊκή Ένωση
Αθρώπινα Δικαιώματα
UNICEF | για το παιδί
UN | Ηνωμένα Έθνη
WWF | Περιβάλλον
Από τη Διεύθυνση

Καλωσήρθατε στο νέο ιστότοπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Με την παρούσα πλατφόρμα υπηρεσιών προσδοκούμε να δοθεί η δυνατότητα σε γονείς, μαθητές και λοιπούς ενδιαφερομένους να αντλήσουν άμεση ενημέρωση ή/και πληροφόρηση για ποικίλα εκπαιδευτικά θέματα.

Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να σας καλωσορίσει στο νέο δικτυακό τόπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Ευελπιστούμε η νέα μας αυτή προσπάθεια να αποτελέσει μια απαρχή σε μια νέα αλληλεπριδραστική σχέση μεταξύ μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και των λοιπών εμπλεκομένων.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα ήθελε να σας καλωσορίσει με τη σειρά του στο νέο ιστότοπο της σχολική μονάδας. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για οποιοδήποτε θέμα προκύψει μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Προεδρείο του Συλλόγου μας, προκεμένου να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Website Administrator

Ο ιστότοπος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών έχει υλοποιηθεί κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων τεχικών ανάπτυξης λογισμικού. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην ανάλυση της οθόνης/συσκευής του χρήστη. Αν παρατηρήσετε κάποια μη αναμενόμενη προβολή, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επικοινωνία

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Scroll to Top