Εγγραφές Μαθητών στην Α’ Δημοτικού (σχολικού έτους 2024-2025)

Ανακοίνωση προς γονείς/κηδεμόνες

Οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α’ δημοτικού κατά το σχολικό έτος 2024-2025, σύμφωνα με το Π.Δ. 79, παραγματοποιούνται μέσα στον μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Γενικές Πληροφορίες

Οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2024-2025 θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.

Επισημαίνεται ότι δικαίωμα εγγραφής στην Α΄ τάξη έχουν παιδιά που γεννήθηκαν από 1/1/2018 μέχρι και 31/12/2018.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν -κατά την φετινή χρονιά- στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Διαβατών και θα αφορούν όλους τις/τους μαθήτριες/μαθητές της Α΄ τάξης και για τα τρία δημοτικά σχολεία της κοινότητας Διαβατών.

Οι ώρες προσέλευσης των γονέων είναι 08:30-09:30 και 10:15-11:15, κάθε εργάσιμη ημέρα, από Παρασκευή 1/3/2024 έως και Τετάρτη 20/3/2024, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Διαβατών.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
  1. Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα (επισυνάπτεται)
  2. Επίδειξη Ατομικού Βιβλιαρίου Υγείας Μαθητή
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (επισυνάπτεται)
  4. Αποδεικτικό Στοιχείο Διεύθυνσης Κατοικίας μαθητή
  5. Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου
  6. Πιστοποιητικό Γέννησης Μαθητή
Ανακοίνωση – Πληροφορίες
Υπεύθυνη Δήλωση – Αίτηση Εγγραφής Γονέα/Κηδεμόνα
Αίτηση Εγγραφής σε Ολοήμερο Πρόγραμμα / Πρωινή Ζώνη
Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή – ΑΔΥΜ
Εγκύκλιος Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Από τη Δ/νση

Προτεινόμενοι Ιστότοποι
Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ευρωπαϊκή Ένωση
Αθρώπινα Δικαιώματα
UNICEF | για το παιδί
UN | Ηνωμένα Έθνη
WWF | Περιβάλλον
Από τη Διεύθυνση

Καλωσήρθατε στο νέο ιστότοπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Με την παρούσα πλατφόρμα υπηρεσιών προσδοκούμε να δοθεί η δυνατότητα σε γονείς, μαθητές και λοιπούς ενδιαφερομένους να αντλήσουν άμεση ενημέρωση ή/και πληροφόρηση για ποικίλα εκπαιδευτικά θέματα.

Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να σας καλωσορίσει στο νέο δικτυακό τόπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Ευελπιστούμε η νέα μας αυτή προσπάθεια να αποτελέσει μια απαρχή σε μια νέα αλληλεπριδραστική σχέση μεταξύ μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και των λοιπών εμπλεκομένων.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα ήθελε να σας καλωσορίσει με τη σειρά του στο νέο ιστότοπο της σχολική μονάδας. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για οποιοδήποτε θέμα προκύψει μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Προεδρείο του Συλλόγου μας, προκεμένου να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Website Administrator

Ο ιστότοπος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών έχει υλοποιηθεί κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων τεχικών ανάπτυξης λογισμικού. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην ανάλυση της οθόνης/συσκευής του χρήστη. Αν παρατηρήσετε κάποια μη αναμενόμενη προβολή, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επικοινωνία

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Scroll to Top