Εκπ/κή Δράση @ Συμμετοχή & Βράβευση σε Διεθνή Διαγωνισμό

Πληροφορίες

Στα πλάσια του Διεθνή Μαθητικού Διαγωνισμού “Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες” για το σχολικό έτος 2022-2023 το 2ο Δημοτικό Σχολείο Διαβατών βραβεύτηκε με το 1ο και 2ο βραβείο για εικαστικές δημιουργίες μαθητών του.

Οι μαθητές συμμετείχαν στον άνωθεν διαγωνισμό με ποικιλία εικαστικών έργων –ζωγραφιές– και κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας το 1ο και 2ο βραβείο στην κατηγορία “Ζωγραφιές”

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εκπαιδευτικό των εικαστικών μας κα. Μητάκου Βασιλική για το εξαιρετική της καθοδήγηση και το συνολικό εκπαιδευτικό της έργο που οδήγησε στην παραπάνω διάκριση.
Προβολή 1ου Βραβείου
Προβολή 2ου Βραβείου
Προτεινόμενοι Ιστότοποι
Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ευρωπαϊκή Ένωση
Αθρώπινα Δικαιώματα
UNICEF | για το παιδί
UN | Ηνωμένα Έθνη
WWF | Περιβάλλον
Από τη Διεύθυνση

Καλωσήρθατε στο νέο ιστότοπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Με την παρούσα πλατφόρμα υπηρεσιών προσδοκούμε να δοθεί η δυνατότητα σε γονείς, μαθητές και λοιπούς ενδιαφερομένους να αντλήσουν άμεση ενημέρωση ή/και πληροφόρηση για ποικίλα εκπαιδευτικά θέματα.

Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να σας καλωσορίσει στο νέο δικτυακό τόπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Ευελπιστούμε η νέα μας αυτή προσπάθεια να αποτελέσει μια απαρχή σε μια νέα αλληλεπριδραστική σχέση μεταξύ μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και των λοιπών εμπλεκομένων.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα ήθελε να σας καλωσορίσει με τη σειρά του στο νέο ιστότοπο της σχολική μονάδας. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για οποιοδήποτε θέμα προκύψει μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Προεδρείο του Συλλόγου μας, προκεμένου να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Website Administrator

Ο ιστότοπος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών έχει υλοποιηθεί κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων τεχικών ανάπτυξης λογισμικού. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην ανάλυση της οθόνης/συσκευής του χρήστη. Αν παρατηρήσετε κάποια μη αναμενόμενη προβολή, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επικοινωνία

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Scroll to Top