Αγιασμός Σχολικού Έτους 2023-2024

Ανακοίνωση προς γονείς/μαθητές

Σας ενημερώνουμε πως ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9.00. Παρακαλούνται οι μαθητές να προσέλθουν 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού θα δοθούν στους μαθητές τα βιβλία.

Αποχώρηση Μαθητών

Μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού και το μοίρασμα των βιβλίων οι μαθητές θα αποχωρήσουν από τη σχολική μονάδα. Εκτιμώμενος χρόνος αποχώρησης 10.30.

Πρόγραμμα Λειτουργίας Σχολικής Μονάδας

Από Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 το 2ο Δημοτικό Σχολείο Διαβατών θα λειτουργεί με πλήρες πρόγραμμα, δηλαδή συμπεριλαμβανομένης “Πρωινής Ζώνης” και “Ολοημέρου“.

Από τη Δ/νση

Προτεινόμενοι Ιστότοποι
Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ευρωπαϊκή Ένωση
Αθρώπινα Δικαιώματα
UNICEF | για το παιδί
UN | Ηνωμένα Έθνη
WWF | Περιβάλλον
Από τη Διεύθυνση

Καλωσήρθατε στο νέο ιστότοπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Με την παρούσα πλατφόρμα υπηρεσιών προσδοκούμε να δοθεί η δυνατότητα σε γονείς, μαθητές και λοιπούς ενδιαφερομένους να αντλήσουν άμεση ενημέρωση ή/και πληροφόρηση για ποικίλα εκπαιδευτικά θέματα.

Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να σας καλωσορίσει στο νέο δικτυακό τόπο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών. Ευελπιστούμε η νέα μας αυτή προσπάθεια να αποτελέσει μια απαρχή σε μια νέα αλληλεπριδραστική σχέση μεταξύ μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και των λοιπών εμπλεκομένων.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα ήθελε να σας καλωσορίσει με τη σειρά του στο νέο ιστότοπο της σχολική μονάδας. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για οποιοδήποτε θέμα προκύψει μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Προεδρείο του Συλλόγου μας, προκεμένου να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Website Administrator

Ο ιστότοπος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών έχει υλοποιηθεί κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων τεχικών ανάπτυξης λογισμικού. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην ανάλυση της οθόνης/συσκευής του χρήστη. Αν παρατηρήσετε κάποια μη αναμενόμενη προβολή, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επικοινωνία

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Scroll to Top